HOROR! Nemoćnoj baki srce prepuklo od bola: Gledala kako joj SILUJU TRI UNUKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 23:33

HOROR! Nemoćnoj baki srce prepuklo od bola: Gledala kako joj SILUJU TRI UNUKE

Napadač je zaključao tri sestre starosti 19, 22 i 25 godina u spavaćoj sobi.

Izvlačio je žene jednu po jednu da bi ih silovao pred njihovom užasnutom bakom.

Jedna baka umrla je od srčanog udara nakon što je pod oružanom pretnjom primorana da gleda kako joj siluju tri prestrašene unuke u Južnoj Africi.

Baka, 71. godini, suočila se sa uljezom koji je provalio u njen dom u gradu Impendle u provinciji KvaZulu-Natal.

Izvlačio je žene jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po jednu da bi ih silovao pred njihovom užasnutom bakom.

Žene i baka koje su živele zajedno nisu imenovane. Južnoafrička policija koja istražuje šokantno trostruko silovanje veruje da je trauma bespomoćnog svedočenja svakog pojedinog silovanja izazvala infarkt.

- Osumnjičeni je zaključao tri devojke u sobi njihove bake i on ih je izvodio jednu po jednu i silovao - rekao je portparol porodice Mzandvile Ndlovu.

- Pronašli smo baku u kući, ali ona je već bila mrtva i mislimo da je bila toliko užasnuta onim što je videla da je doživela srčani udar. Tri devojke su rekle da je osumnjičeni nije dirao - navodi se.

- 71-godišnja žena koja je bila svedok incidenta se srušila i umrla. Apelujemo na sve koji imaju informacije o incidentu da se obrate policiji - saopšteno je iz policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.