HOROR NA KRKU! Pronađena mrtva žena, sumnja se da ju je zadavio suprug i da je tri dana proveo u stanu sa njenim telom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 08:56

HOROR NA KRKU! Pronađena mrtva žena, sumnja se da ju je zadavio suprug i da je tri dana proveo u stanu sa njenim telom

Ono što se iz svega zasad može zaključiti je da je, kako se čini, spomenuti "ruski Nemac" puna tri dana bio u stanu sa svojom mrtvom partnerkom

Strašan se zločin dogodio u hrvatskom gradu Krku, iako se za sad još ne zna kad tačno, izvestio je u utorak uveče Novi list. Jedna je ženska osoba, navodno strana državljanka, pronađena tokom večeri mrtva u stanu višestambene kuće u krčkoj ulici Mali Kartec.

Iako je u trenutku kada je reporter Novog lista obišao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesto zločina još trajao uviđaj te za javnost još nije bilo mnogo raspoloživih zvaničnih informacija, u razgovoru s upućenima u događanja - mahom susjedima, reporter je doznao da je prema svemu sudeći život onde izgubila sredovečna žena, navodno Ruskinja nastanjena u Nemačkoj, sestra vlasnice stana u kojemu je telo u utorak uveče pronađeno.

Ono što je, kako se čini, upalilo alarm kod suseda bile su upravo potpuno spuštene rolete stana u kojem je pronađeno beživotno telo navodno zadavljene nesrećnice, saznanje da nesrećnu ženu niko nije video nekoliko dana, ali i informacija da je tokom vikenda onde bilo vike.

Kako Novi list saznaje od Krčana koji su, ni sami ne sluteći, verovatno posredno svedočili ubistvu u stanu u zgradi u kojoj je spomenuti par već neko vreme boravio, tokom noći sa subote na nedelju odande se duže vremena čula glasna svađa, susedi kažu i "lom" koji je naprasno prekinut negde oko jedan sat iza ponoći.

Već idućeg dana, suprug nesrećne žene viđen je kako oko svog belog volva nemačkih registarskih pločica, i sinoć još uvek parkiranog na putu pred prostranim dvorištem luksuzne zgrade opremljene bazenom, rastrojeno hoda te sa sebe skida i na tlo odbacuje odeću. Odmah je alarmirana policija i hitna pomoć, službe koje su se na spomenutoj krčkoj adresi pojavile nešto iza 19 sati.

, navodi Novi list.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.