HOROR NA AVALI! Traktorista prešao PREKO GLAVE mrtvog Crnogorca! Radovan Pajović (32) izrešetan sa najmanje SEDAM METAKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2019, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR NA AVALI! Traktorista prešao PREKO GLAVE mrtvog Crnogorca! Radovan Pajović (32) izrešetan sa najmanje SEDAM METAKA!

Crnogorac Radovan Pajović (32) ubijen je u podavalskom naselju Rakovica, a njegov unakaženi leš pronašao je Aca K., koji mu je svojim traktorom prešao preko glave dok je skupljao seno.

Crnogorski državljanin Radovan Pajović (32) pronađen je mrtav u naselju Rakovica u blizini Avale, a njegovo telo pronašao je traktorista Aca K. (42) dok je skupljao seno.

Kako se saznaje, ubijeni je odranije poznat policiji kao sitan diler, pa se pretpostavlja da su motiv likvidacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neraščišćeni računi u vezi sa prodajom narkotika.

Prestravio se

- Traktorista Aca K. (42) skupljao je seno kada je iznenada osetio da je njegov traktor prešao preko nečeg. Zaustavio je mašinu i izašao da proveri. Video je ljudsku nogu i odmah shvatio da je u pitanju mrtav čovek. Prestravljen, pozvao je policiju, koja je ubrzo došla i otpočela uviđaj - kazao je dobro obavešten izvor.

On dodaje da se sumnja da je Pajović ubijen na nekom drugom mestu, a da je potom njegov leš dovezen u naselje Rakovica i bačen na njivu.

- Na mestu gde je pronađen leš nije bilo tragova koji bi ukazivali da je tu i ubijen. Na telu je bilo vidljivo nekoliko prostrelnih rana na glavi, nogama i stomaku, a prema prvim informacijama, bilo ih je najmanje sedam. Takođe, nisu pronađene čaure od više metaka, koliko su ubice u njega ispalile - kaže sagovornik i dodaje:

Motiv

- Ubijeni je dovođen u vezu sa prodajom narkotika, a takođe ima krivični dosije. Proverava se da li su motiv i ove likvidacije neraščišćeni računi od prodaje narkotika, kao i da li je Pajović možda u poslednje vreme nekome bio konkurencija - dodaje izvor.

Meštane Rakovice zgrozilo je saznaje da je u njihovom mirnom naselju pronađen leš.

- Svi smo šokirani, ovako nešto ne pamtimo u našem naselju. U poslednje vreme bilo je hapšenja zbog droge i pronalazili su zasade marihuane, ali ovakve zločine ne pamte ni najstariji žitelji - ispričao je jedan meštanin Rakovice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.