HOROR - EKSPLODIRALA PLINSKA BOCA NA DEČIJEM ROĐENDANU: Devojčica (10) sa JEZIVIM POVREDAMA prebačenu u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 10:34

HOROR - EKSPLODIRALA PLINSKA BOCA NA DEČIJEM ROĐENDANU: Devojčica (10) sa JEZIVIM POVREDAMA prebačenu u bolnicu

Desetogodišnja gimnastičarka, Isla Kuk, zadobila je opekotine drugog i trećeg stepena, nakon što je eksplodirala boca za propan na proslavi rođendana pored bazena.

Porodica je uživala u roštiljanju i zabavi, prošle nedelje u Peoriji u Arizoni, kad je rezervoar za propan eksplodirao. Eksplozija je pogodila nesrećnu devojčicu, pri čemu je ona zadobila opekotine drugog i trećeg stepena.

- Život se može brzo promeniti. Samo želim da je spasim od bola - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Alisa Kul, majka devojčice, prenosi The Sun.

- Tragično je, apsolutno tragična situacija i gledanje moje ćerke u plamenu, najteža je stvar koju sam ikada doživeo - rekao je Džastin Kuk, Islin otac.

Isla je hospitalizovana i zadobila je opekotine na više od 46 odsto tela.

A post shared by Aly Williams Cook (@alsters)

- Želimo da se ona potpuno oporavi i da opet bude savršena devojčica kakva je bila i pre - rekao je njen otac, dodajući da lekari veruju da će biti u bolnici od mesec dana do deset meseci.

Isla je rekla svojim roditeljima da samo želi da se vrati u gimnastičarsku salu i da oseti pod nogama strunjače.

- Ona je borac. Zaista smo zahvalni što se godinama bavila gimnastikom da bi bila jaka i gurala stvari - rekla je Alisa.

A post shared by Aly Williams Cook (@alsters)

Zajednica je pokrenula humanitarne akcije i prikupila preko 80.000 evra za malu Islu za manje od nedelju dana.

- Naša slatka Isla Kuk povređena je u tragičnoj nesreći tokom porodičnog slavlja kada se zapalila boca za propan. Tom prilikom devojčica je doživela užasne povrede - navedeno je na stranici za prikupljanje sredstava.

Na nesreću, ovakve tragedije se događaju prečesto, pa se apeluje na sve da proveravaju ispravnost boca i da ih redovno servisiraju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.