HOROR! Baka (72) pretukla unuku nasmrt - policija: Imala je teške povrede po celom telu i glavi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 13:38

HOROR! Baka (72) pretukla unuku nasmrt - policija: Imala je teške povrede po celom telu i glavi (FOTO)

Dete imalo teške povrede po celom telu i glavi.

72-godišnja baka iz SAD-a je uhapšena i optužena za ubistvo svoje 8-godišnje unuke. Naime, vlasti sumnjaju da je Patrisia An Riks nasmrt pretukla devojčicu. Policija okruga Neš u Severnoj Karolini je u utorak primila dojavu o maloletnici koja je preminula nakon što je primljena u bolnicu s teškim povredama, piše ABC News.

Vlasti su odmah pokrenule istragu te je utvrđeno da ju je nasmrt pretukla njena baka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Na temelju istrage je utvrđeno da je osmogodišnju maloletnicu baka toliko pretukla da je devojčica umrla od povreda - navodi se u saopštenju policije i dodaje kako je dete imalo teške povrede po celom telu i glavi.

Osmogodišnja devojčica je živela sa svojom bakom, koja je bila njen zakonski staratelj, kao i staratelj još nekoliko njenih braće i sestara. Policija je uhapsila An Riks i ona je optužena za ubistvo prvog stepena i zlostavljanje dece. Trenutno se nalazi u pritvoru. Za sada nije poznat motiv napada. Istraga je u toku, a braća i sestre žrtve su stavljeni pod nadzor socijalne službe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.