HITNO! STIŽE SNAŽNA REAKCIJE SRBIJE: Vučić odgovara Milu na najavu ukidanja SPC

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2020, 15:43

HITNO! STIŽE SNAŽNA REAKCIJE SRBIJE: Vučić odgovara Milu na najavu ukidanja SPC

Predsednik Srbije četiri sata sa svojim saradnicima razgovarao o tenzijama u Crnoj Gori. Ideja režima u Podgorici tumači se kao jedan od najjačih udara ne samo na SPC već i na srpstvo u celini.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić trebalo bi sutra da uputi jasan i nedvosmislen odgovor Milu Đukanoviću koji je najavio formiranje nove crkve za pravoslavne Crnogorce, što bi bio jedan od najjačih i najopasnijih udara ne samo na SPC nego na srpstvo u celini.

Prvi čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije je danas puna četiri sata sa najbližim saradnicima razmatrao opasan scenario koji je na dvogodišnjicu svog mandata obelodanio predsednik Crne Gore.

Njegov potez tumači se kao najava de fakto ukidanja SPC kroz otimanje imovine i formiranje takozvane pravoslavne crkve u Crnoj Gori. Prema našim saznanjima, zvanični Beograd će se ovim dezinegracionim procesima, opasnim po srpsko nacionalno biće, odlučno suprostaviti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić sutra odgovara Milu na najavu ukidanja SPC

Izvor: Večernje novosti, 19.Maj.2020

Predsednik Srbije četiri sata sa svojim saradnicima razgovarao o tenzijama u Crnoj Gori. Ideja režima u Podgorici tumači se kao jedan od najjačih udara ne samo na SPC već i na srpstvo u celini PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić priprema jasan i nedvosmislen odgovor crnogorskom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.