HITNA EVAKUACIJA 50 DOMOVA! Policija sklonila ljude, stigle specijalne jedinice, drama u engleskom Derbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2021, 18:19

HITNA EVAKUACIJA 50 DOMOVA! Policija sklonila ljude, stigle specijalne jedinice, drama u engleskom Derbiju!

Blokirane ulice u okolini

Više od 50 domova evakuisano je kada su pronađeni sumnjivi predmeti koje je jedinica za eksplozivne naprave deaktivirala. U Derbiju je uhapšen jedan čovek.

Anti-diverzantske jedinice stigle su u ulicu kralja Alfreda u Normantonu, a stanovnicima je rečeno da se drže podalje dok policajci istražuju.

Više od 50 kuća je evakuisano čim je policija upala u kuću u ulici i pretresla je po nalogu oko 11.30 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Uhapsili su muškarca, koji je i dalje u policijskom pritvoru. Tim za uklanjanje eksplozivnih naprava je na licu mesta, a evakuisan je veliki broj kuća u ulici kralja Alfreda, ulici Monk i ulici Volf.

Lokalno stanovništvo je zamoljeno da se kloni tog područja. Oni koji su evakuisani biće kontaktirani kada bude bezbedno da se vrate, prenosi The Sun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.