HIT! Ruskinja se toliko napila  da policajac nije mogao da joj objasni kako da duva na alko testu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2019, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT! Ruskinja se toliko napila da policajac nije mogao da joj objasni kako da duva na alko testu (VIDEO)

Alkohol u kombinaciji sa volanom loša je kombinacija, a snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, na kom se vidi jedna Ruskinja koja "mrtva" pijana pokušava da uradi alkotest, zaista je neverovatan.

Alkohol u kombinaciji sa volanom loša je kombinacija, a snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, na kom se vidi jedna Ruskinja koja "mrtva" pijana pokušava da uradi alkotest, zaista je neverovatan.

Naime, video pokazuje policajca koji je tokom vožnje zaustavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dotičnu devojku i pokušava da joj izmeri nivo alkohola u krvi, ali očigledno bezuspešno.

On joj sugeriše kako da dune u merač, a ona se smeje i isprva promašuje cevku na koju treba da prisloni usta.

Devojka policajca sve vreme drži za ruku, jer je vrlo očigledno da bi ispala iz auta, koliko je pijana.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.