HIT: Kada Zorica Brunclik bude videla OVO, naručiće ih u svim bojama!(FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jan.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Kada Zorica Brunclik bude videla OVO, naručiće ih u svim bojama!(FOTO)

Ako pratite modne trendove, kao što ih prati naša estradna diva, onda ćete sigurno znati da je ovo ultimativni hit za predstojeću sezonu. Beogradom će se (možda) šetati na hiljade devojaka koje će...

Šalu na stranu, nismo sigurni da bi gospođa Brunclik zamenila cvetne aranžmane u svojoj kosi, a koje smo imali priliku da vidimo, ovako nečim, ali sigurno bi se nasmejala ideji.

Japanski dizajner, Campanela je osmislio rajf na kome se nalazi ništa manje nego >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << mačka i to u prirodnoj veličini!



OK, možda izgleda ludo, ali sudeći po interesovanju i komentarima na ovaj supermoderni rajf, očekuje nas prava "najezda" mačaka na glavama pripadnica lepšeg pola.


Ako niste od onih koji slepo prate modu, verujemo da bi vas ovaj rajf ipak zaintrigirao, a možda bi ga i kupili krišom, pod izgovorom da je za ćerku, rođaku ili unuku.



N.D.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.