HIRURG IZ NOĆNIH VUKOVA SE OGLASIO: Sa uzdignuta tri prsta poslao poruku Srbima u Crnoj Gori! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIRURG IZ "NOĆNIH VUKOVA" SE OGLASIO: Sa uzdignuta tri prsta poslao poruku Srbima u Crnoj Gori! (VIDEO)

Predsednik ruskog moto-kluba "Noćni vukovi" Aleksandar Zaldostanov Hirurg pružio je podršku narodu u Crnoj Gori u odbrani svojih svetinja.

Vođa "Noćnih vukova", veliki ruski nacionalista i Putinov lični prijatelj Aleksandar Zaldastanov oglasio se povodom Zakona o slobodi veroispovesti, koji je usvojen u crnogorskom parlamentu pod okriljem noći poslednjih dana prošle godine, uprkos protivljenju Mitropolije crnogorsko-primorske SPC, uz hapšenje poslanika dela opozicije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je dodatno produbilo postojeću krizu u toj državi.

- Ne damo Svetinje - poručio je on sa uzdignuta tri prsta na video-snimku iz Rusije, koji je na svom profilu na Fejsbuku objavio lider Crne Gore Marko Milačić.

"Noćni vukovi" imaju više rok-klubova i organizuju rok-koncerte u Rusiji. Upravljaju i sa nekoliko salona za tetoviranje, a 1995. godine su pokrenuli modnu liniju, "Wolf Wear" i kasnije osnovali i mehaničarsku firmu za motocikle "Wolf Engineering" i trkački tim "Wolf Racing".

Mada sarađuju s domaćim proizvodjačem motocikala IMZ-Ural, članovi "Noćnih vukova" obično voze američke "Harli-Dejvidsone".

Klub se interesuje za politiku i društvene teme Rusije, angažuje se u vezi sa socijalnim pitanjima mladih, a ima bliske veze sa Kremljem, odnosno s predsednikom Rusije, Vladimirom Putinom.

Putin ih je opisao kao svoje "prijatelje" i bio je na njihovim skupovima, vozeći tricikl "Harli-Dejvidsone".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.