HILJADE MASKI ZA LICE BAČENO PORED PUTA: Sramna scena kod Čelareva, morali da ih čiste BULDOŽERIMA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 14:23

HILJADE MASKI ZA LICE BAČENO PORED PUTA: Sramna scena kod Čelareva, morali da ih čiste BULDOŽERIMA (VIDEO)

Ko je, na koji način i zbog čega bacio maske na ovom mestu, utvrdiće istraga.

Na hiljade zaštitnih maski bačenih pored glavne saobaćajnice na izlazu iz Čelareva prema Gložanu pronađeno je juče, o svemu je obaveštena policija koja je pokrenula istragu.

Scena na putu koji od Bačke Palanke vodi ka Novom Sadu u jednom momentu prerasta u scenografiju apokaliptičnih filmova. Gomila maski, trenutno najtraženijeg proizvoda u Srbiji, koje izgleda nisu korištene, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kutije u kojima su bile, razbacane su na veliku gomilu.

Nakon obavljenog uviđaja pripadnika policijske stanice iz Bačke Palanke radnici Javno komunalnog preduzeća "Komunalprojekt" uz pomoć bagera, uklonili su na bezbedan način ove maske.

- Pokrenuta je istraga, policajci su obavili uviđaj i obavestili tužilaštvo. Naloženo je da se krene u proveru otkud maske na ovom mestu i o čemu se zapravo radi. Nije još kvalifikovano nikakvo delo – rekli su nezvanično iz policije.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.