HEROJSKI ČIN! Ovaj policajac je spasio jednomesečnu bebu koju nepoznati muškarac bacio sa drugog sprata zgrade (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 16:34

HEROJSKI ČIN! Ovaj policajac je spasio jednomesečnu bebu koju nepoznati muškarac bacio sa drugog sprata zgrade (FOTO)

Portparol policije saopštio je da je sa detetom sve u redu i da nije zadobilo nikakve povrede

Policajac Eduardo Matute, spasio je jednomesečnu bebu koju je muškarac, čiji identitet još nije otkriven, bacio sa drugog sprata zgrade u Nju Džersiju.

U subotu uveče policijski službenici u Nju Džersiju dobili su prijavu da se novorođenče nalazi u opasnosti jer neidentifikovan muškarac preti da će bebu staru mesec dana baciti sa terase.

- Svi policajci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su bili uključeni u ovaj slučaj su pravi heroji. Pomogli su da se spasi dete koje se nalazilo u veoma opasnoj situaciji - saopšteno je državni tužilac.

.

- Muškarac je uhapšen, nalazi se pod istragom i njegov identitet još nije saopšten javnosti - rekao je portparol.

Članica gradskog veća u Nju Džersiju, Denis Ridli, pohvalila je u saopštenju policajca Eduarda i njegovu sposobnost da u ključnim momentima brzo odreaguje.

- Njegova hrabrost, ali i hrabrost svih ostalih policajaca koji su učestvovali u ovoj akciji treba da bude adekvatno nagrađena. Drago mi je što su baš oni uspeli da spreče tragediju. Beba i njena majka su na sigurnom - saopštila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.