HEROJ Ispred njih je iskočio CRNI MEDVED, ali ovaj pas dao je život da spasi PORODICU

Izvor: Blic, 14.Feb.2018, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HEROJ Ispred njih je iskočio CRNI MEDVED, ali ovaj pas dao je život da spasi PORODICU

Usvojeni engleski seter bio je sa svojim vlasnicima na planini na severu Nju Džersija kada je njega i nekoliko drugih pasa iznenadio crni medved.

Pošto ih je medved spazio, Pit je ostao da stoji nepomično kako bi vlasnici i drugi psi uspeli da pobegnu na sigurno.

Nažalost, povrede koje je zadobio u borbi sa medvedom bile su fatalne, piše Indy100.

Njegovi vlasnici na svom nalogu na Instagramu opisali su šta se dogodilo.

- Danas smo izgubili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << našeg hrabrog Pita. Pse je iznenadio medved nedaleko od staze na kojoj smo tog jutra skijali. Medved nije smeo da nas primeti. Pit ga je zadržavao dok nisam uspeo da ostale pse odvedem na sigurno. Kada sam se vratio po Pita, već je bio teško povređen.

Pregledi su pokazali da ima ozbiljne povrede kičme. Čak i kada bi preživeo sve operacije, ne bi mogao da hoda. Odlučili smo da je za njega najbolje da ga pustimo da ode, navodi vlasnik u objavi pored fotografije svog preminulog ljubimca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.