HARALI PO KAFANAMA: Maloletnici pljačkali aparate za igre na sreću

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2020, 22:17

HARALI PO KAFANAMA: Maloletnici pljačkali aparate za igre na sreću

Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim delima iznosi oko 1.200 maraka

Četiri osobe, od koje su tri maloletne, uhapšene su juče zbog sumnje da su na području Laktaša i Prnjavora opljačkali više ugostiteljskih objekata, a kod jednog od njih našli su falsifikovani novac.

Prema saznanjima portala Srpskainfo, policija sumnjiči Srđana Š. (20) iz Prnjavora da je zajedno sa tri maloletnika u noći između 5. i 6. septembra opljačkao ugostiteljski objekat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na području Laktaša, piše Srpskainfo.

-Tom prilikom su meta napada bili aparati za igre na sreću. Jedan maloletnik se sumnjiči i da je u periodu između 23. i 30. avgusta na području opštine Prnjavor provalio u ugostiteljski objekat kojom prilikom su takođe meta napada bili aparati za igre na sreću. - rekla je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić, navodeći inicijale osumnjičenog.

Ona je dodala da je u okviru u ovih aktivnosti policija došli do saznanja da jedan od maloletnika poseduje više komada lažnog kovanog novca u apoenima po 5 maraka.

- Novac je oduzet i tom prilikom je utvrđeno da se radi o iznosu od 1.575 maraka. O navedenom je obavešten i dežurni tužilac Tužilaštva BiH koji se izjasnio da se radi o krivičnom delu "Krivotvorenje novca".

- O svemu je obavešten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, kao i dežurni tužilac za maloletna lica, koji se izjasnio da se protiv S. Š. i maloletnika dostavi izveštaj u redovnoj proceduri - istakla je Mučibabićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.