HAPŠENJE UŽIVO Gugl snimio dramatičnu policijsku poteru u Novom Sadu

Izvor: Blic, 26.Jul.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJE UŽIVO "Gugl" snimio dramatičnu policijsku poteru u Novom Sadu

Prilikom fotografisanja ulica Novog Sada, vozilo kompanije Google uslikalo je i jednu policijsku poteru a, prema saznanjima 021.rs, najverovatnije je reč o hapšenju osumnjičenih za pokušaj razbojništva u zlatari u Železničkoj ulici, u oktobru prošle godine.

Prema saopštenju policije od 31. oktobra prošle godine, tada su privedena dvojica učenika Srednje elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" iz Siriga i Rakovca koji su se spremali da opljačkaju zlataru Šiket, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << portal "021.rs".

Pošto su ih građani videli i javili policiji, osumnjičeni su počeli da beže i uhapšeni su nekoliko minuta kasnije u ulazu Augusta Cesarca 4.

Pogledajte ovu akciju novosadske policije koja je zahvaljujući Google servisu "Street View" od sada vidljiva celoj planeti.

Policijsko vozilo ulazi iz Petra Drapšina u Vase Pelagića

U Vase Pelagića pored patrolnih kola utrčava i policajac

Policijsko vozilo pretiče vozilo kompanije Google i ulazi u Augusta Cesarca

Tri policajca, jedan sa pištoljem u rukama, trče niz Vase Pelagića

Policijski auto parkira se ispred Augusta Cesarca 4, gde su osumnjičeni

Policajci utrčavaju u Augusta Cesarca

Iz Jevrejske ulice u Vase Pelagića stiže i policijska marica

Ukoliko želite da vidite kako ova policijska akcija izgleda na Google servisu "Street View" možete to uraditi preko ovog linka.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gugl snimio policijsku potjeru za pljačkašima

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2014

NOVI SAD - Vozilo kompanije "Gugl" ("Google") snimilo je policijsku potjeru za pljačkašima zlatare prilikom fotografisanja ulica Novog Sada za svoj servis "Strit vju" ("Street View").

Nastavak na Nezavisne Novine...

HAPŠENJE UŽIVO: "Gugl" snimio dramatičnu policijsku poteru u Novom Sadu!

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jul.2014

Prilikom fotografisanja ulica Novog Sada, vozilo kompanije Google uslikalo je i jednu policijsku poteru, a najverovatnije je reč o hapšenju osumnjičenih za pokušaj razbojništva u zlatari u Železničkoj ulici, u oktobru prošle godine.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.