Izvor: Blic, 23.Feb.2018, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJE U VRBASU Uzeli čoveku auto pa tražili 10.000 evra mu ga VRATE

Vrbaška policija uhapsila je B. V. (26) i L.V. (23) zbog sumnje da su od Novosađanina uzeli automobil, a zatim mu tražili 10.000 evra da mu vrate vozilo.

Kako je saopštila policija oni se sumnjiče za iznudu, a sumnja se da su uz automobil od Novosađanina oduzeli uz pretnju vatrenim oružjem.

Policija je pronašla automobil i osumnjičene, određeno im je zadržavanje do 48 sati i u zakonskom roku saslušaće ih sudija za prethodni postupak.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dvojac u Vrbasu uhapšen zbog iznude

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrbasu uhapsili su B. V. (26) i L. V. (23), zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo iznuda...Sumnja se da su, uz pretnju vatrenim oružjem, oduzeli automobil jednom Novosađaninu, a zatim tražili od njega 10.000 evra kako bi mu vratili vozilo...Policija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.