HAPŠENJE POSLE JEZIVOG ZLOČINA U SELU KOD SOKOBANJE: Uhapšen osumnjičeni (59) za ubistvo žene (69)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 13:25

HAPŠENJE POSLE JEZIVOG ZLOČINA U SELU KOD SOKOBANJE: Uhapšen osumnjičeni (59) za ubistvo žene (69)

V. S. (69), iz sokobanjskog sela Radenkovac, ubijena je u svojoj kući

S.B. (61), meštanin sela Radenkovac kod Sokobanje uhapšen je zbog sumnje da je u petak ubio V. S. (69).

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Podsetimo, rođeni brat nesrećne žene odmah je posle zločina ispričao da je ubeđen da je njegovu sestru ubio meštanin koji joj je često kao prijatelj dolazio u kuću.

- Pozvao me je bratanac i ispričao šta se desilo. Krenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam da uđem, ali me policajac nije pustio da uđem u kuću. Kazao mi je - "nemoj, Vinko. Ne treba to da gledaš". Posle su mi komšije kazale da je moja sestra bila naga na krevetu. Lice joj je, kazali su mi, bilo neprepoznatljivo. Ne znam čime je ubijena - kaže Vinko.

Vinko kaže da je S.V. tog dana popio balon vina.

- Sestrino telo su sinoć odvezi na obdukciju. Čuo sam da se čak i sumnja da je ona silovana. Ali, to tek treba da se dokaže - nastavlja Vinko.

Sestra Ljubinka kaže da je nesrećna žena izdržavala S.V.

- S.V je često bio pijan, ali je retko bio agresivan. U petak su se posvađali, a ubrzo nakon toga ona je pronađena mrtva, a S.V. je pobegao - rekla je Ljubinka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.