HAPŠENJA ŠIROM ISTANBULA: Privedene tri osobe zbog društvenih mreža, očekuje se da će pasti još njih

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJA ŠIROM ISTANBULA: Privedene tri osobe zbog društvenih mreža, očekuje se da će pasti još njih

Javno tužilaštvo u Istanbulu saopštilo je danas da su tri osobe privedene zbog objava na društvenim mrežama o napadu ispred stadiona u kom je ubijeno 44 osoba.

Kako prenosi AP, prethodno je privedeno 13 osoba osumnjičenih za taj napad, a javno tužilaštvo je navelo da istražuje "svaku vest, komentar ili objavu u medijima i na društvenim mrežama na kojima se promoviše ili hvali terorizam i terorističke organizacije, kao i targetiraju oni koji se bore protiv terorizma".

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />Militantna kurdska grupa "Jastebovi slobode Kurdista" (TAK) preuzela je odgovornost za sinoćne eksplozije ispred stadiona u Istanbulu, u kojima je ubijeno 38 osoba, od kojih 30 policajaca, a ranjeno 155 osoba.

Pogledajte kako je izgledala ova stravična eksplozija kod stadiona Bešiktaša:

Moment of explosion in Istanbul from an amateur camera! pic.twitter.com/tJ6KeYCPfD

— Mutlu Civiroglu (@mutludc) December 10, 2016

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Počela hapšenja u Istanbulu, Erdogan najavljuje osvetu

Izvor: SandzakPress.net, 11.Dec.2016

Turska – Javno tužilaštvo u Istanbulu saopćilo je danas da su tri osobe privedene zbog objava na društvenim mrežama o napadu ispred stadiona Bešiktaša u kojem je ubijeno 38, a povrijeđeno 155 ljudi. Kako prenosi AP, prethodno je privedeno 13 osoba osumnjičenih za taj napad, a javno tužilaštvo...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.