HAOTIČNA SCENA U LUNA PARKU: Vožnja rolekosterom krenula po zlu, adrenalinski zavisnici dobili više nego što su želeli (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 19:04

HAOTIČNA SCENA U LUNA PARKU: Vožnja rolekosterom krenula po zlu, adrenalinski zavisnici dobili više nego što su želeli (VIDEO)

Niko se nije nadao spustu sa 65 metara

Posetioci Luna parka u Ujedinjenom Kraljevstvu bili su primorani da se spuštaju sa najviše tačke najvišeg rolekostera u toj državi ovog popodneva.

Adrenalinski zavisnici dobili su više nego što su se nadali kada se vozilo iznenada zaustavilo blizu vrha šinskog tobogana, visokog čak 65 metara.

Blackpool pleasure beach 🤣😅 got these lot doing stunts pic.twitter.com/RMc23gJzRS

— Commander Rex >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ⭐️ (@Nathplaydirty) April 25, 2021

Slike akcije spašavanja deljene su na društvenim mrežama.

- Moj brat je u Blekpulu i upravo je poslao video snimak ljudi zaglavljenih na vrhu rolekostera i koji moraju da se spuštaju dole - napisao je jedan korisnik, prenosi britanski Miror.

- Bio bih zavaren za svoje sedište. Morali bi da me spuste dizalicom - napisao je drugi.

Luna park "Blekpul Pležr Bič" ponovo je otvoren pre dve nedelje u okviru ublažavanja mera zaključavanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.