HAOS U NOVOM SADU! Žena POLILA STAN BENZINOM, preti da će ZAPALITI SVE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U NOVOM SADU! Žena POLILA STAN BENZINOM, preti da će ZAPALITI SVE (FOTO)

Žena je u jednom trenutku izašla na prozor i pretila da će skočiti.

Tokom novog pokušaja izvršitelja da isele porodicu Ninić iz Novog Sada, Slobodanka Ninić se zatvorila u sobu i preti da će se zapaliti benzinom.

Žena je u jednom trenutku izašla na prozor i pretila da će skočiti, ali se vratila u stan.

Ona je i prethodni put kad je pokušano iseljenje polila stan benzinom, preteći da će ga zapaliti.

Porodica Ninić je kredit kod jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << banke uzela 2007. godine. U toku otplate, imali su problema sa smanjenjem plata, gubitkom posla i, pre svega, sa zdravstvenim problemima. Banci su vratili oko 80.000 i dužni su još toliko.

Zbog bolesti supruge kasnili su sa otplatom dve rate kredita, nakon čega je njihov dom stavljen na prodaju. Stan je prodat na licitaciji u januaru za 84.500 evra.

Pošto smatraju da je u postupku prodaje stana bilo nezakonitosti, podneli su krivičnu prijavu i tužbu za utvrđivanje ništavosti ugovora. To, međutim, ne odlaže deložaciju jer pravosnažne presude još nema.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vatrogasci PROVALILI U STAN žene koja preti da će se ZAPALITI: Situacija u Novom Sadu bila NA IVICI tragedije (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019

Ona je u jednom trenutku izašla na prozor i pretila da će skočiti, ali se vratila u stan. ..Policija, vatrogasci i bravar danas su nenajavljeno obili stan porodice Ninić u Tanurdžićevoj palati u Modene 1 i započeli prinudno iseljenje ove novosadske porodice...Prethodno se Slobodanka Ninić zatvorila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.