HAOS U HRVATSKOM LUNA-PARKU: Deca SAT VREMENA zaglavljena na RINGIŠPILU, vise na 30 METARA IZNAD ZEMLJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U HRVATSKOM LUNA-PARKU: Deca SAT VREMENA zaglavljena na RINGIŠPILU, vise na 30 METARA IZNAD ZEMLJE (FOTO)

Dan uživanja se pretvorio u noćnu moru.

- Već sat vremena vise na vrtešci. Među njima i deca. Visoko su gore na oko 30 metara. Videla sam radnika parka kako se penje po vrtešci i pokušava razgovorom da umiri goste koji se ljuljaju na vetru. Čini mi se da su svi smireni - ispričala je jedna od očevidaca nemile situacije u Fan Parku Biograd.

U incidentu koji se dogodio nije bilo povređenih, samo uznemirenih, a spasavanje je, uprkos svim poteškoćama, uspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obavljeno.

Zapeli na vrtuljku u Biogradu: Vatrogasci: 'Čekamo ljestve' https://t.co/SiKGYCAUn7 pic.twitter.com/BZPooU1HmY

— 24sata (@24sata_HR) August 22, 2019

Iz Javne vatrogasne stanice Biograd, oko 20 časova, potvrdili su događaj:

- Već smo pola sata tamo, ali ne možemo ništa da uradimo jer nemamo merdevine da skinemo ljude s te visine. Naše su merdevine na popravci u Nemačkoj, pa smo zamolili kolege iz Zadra da nam dovezu svoje - rekao je prvo Darko Banić, zapovednik JVP Biograd na moru.

Akcija spasavanja ipak je krenula nakon 20 sati, a iz policije su takođe potvrdili da su oko 19.30 časova obavešteni, te da su vatrogasci izašli na teren. Iz Fun Parka nisu imali komentara.

- Čula sam da roditelji viču deci: "Izdrži još malo". Vatrogasci su bili kod njih i pripremali se da ih spuste. Deca koju su već spustili sigurno na tlo vesela su i čini se da nisu uspaničena niti preplašena - rekla je žena koja je prisustvovala svemu.

Zapovednik JVP Biograd Darko Banić potvrdio je da su sve spustili do 20.30 časova: "Sve je proteklo u redu i nije bilo nikakve drame".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.