HAOS U FONDACIJI SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Kriminalistička policija upala u prostorije

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U FONDACIJI SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Kriminalistička policija upala u prostorije

Ispituju poslovanje fondacije

U humanitarnu fondaciju "Podrži život" ušla je danas kriminalistička policija, odsek za organizovani kriniminal. Ovu informaciju je na Tviteru objavio sam Sergej Trifunović protiv koga je, inače, podneta krivična prijava.

Krivična prijava podneta je protiv Sergeja Trifunovića, na osnovu koje je tužilaštvo pokrenulo predistražni postupak i zatražilo od policije da prikupi podatke o tome kako posluje fondacija Podrži život. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Naime, ministar zdravlja Zlatibor Lončar je prošle nedelje najavio da će zvati premijerku Anu Brnabić i sve nadležne službe da ispitaju rad fondacije "Podrži život" zbog uplata sredstava pojedinim investicionim fondovima.

Upravitelj fondacije Podrži život Ratomir Antonović rekao je da fondacija ima veoma dobru saradnju s pripadnicima kriminalističke policije.

- Bili su, pričali smo i obezbedićemo im uvid u svu dokumentaciju. To je najnormalnija saradnja na vrhunskom nivou, bili su izuzetno fini. Samo reči hvale za mladog gospodina inspektora i njegovu saradnicu. Vidim u startu da će to biti jedna dobra saradnja u cilju utvrđivanja istine, što nam je svima u interesu - rekao je Antonović za Kurir i dodao da su se inspektori zadržali oko dva sata u prostorijama fondacije, kao i da nije bilo nikakvih pritisaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.