HAOS NA ZVEZDARI! Ubo mladića nožem u leđa pa pobegao - policija brzo reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 09:03

HAOS NA ZVEZDARI! Ubo mladića nožem u leđa pa pobegao - policija brzo reagovala

Munjevita akcija policije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su M. Š. (48) neposredno nakon što je, kako se sumnja, nožem ubo muškarca (25) i naneo mu lake telesne povrede.

On se tereti da je sinoć oko 23.45 časova u Кritskoj ulici na Zvezdari nakon tuče, nožem u leđa ubo dvadesetpetogodišnjaka, pa pobegao s lica mesta.

Povređeni muškarac prevezen je u bolnicu, gde su mu konstatovane lake >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << telesne povrede, nakon čega je pušten na kućno lečenje.

Policija je ubrzo identifikovala i uhapsila M. Š., kome je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu kojom se tereti da je izvršio krivično delo laka telesna povreda, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.