HAOS NA VIDIKOVCU! Ulična prodavačica NOKAUTIRALA komunalnu milicajku, snimak OBIŠAO SRBIJU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2020, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS NA VIDIKOVCU! Ulična prodavačica NOKAUTIRALA komunalnu milicajku, snimak OBIŠAO SRBIJU (VIDEO)

Žena je ostala da leži na asfaltu, licem okrenuta ka betonu.

Na Vidikovačkoj pijaci se danas desio incident u kom je učestvovala ulična prodavačica koja je udarila komunalnu milicajku.

Kako se vidi na snimku, žena pokušava da spakuje stvari koje je prodavala u kofer, govoreći da ide kući jer "ima malu decu". Međutim, stvari joj ispadaju i ona iznervirano vikne da su joj se isprljale, opsuje, kreće ka ženi u uniformi i udara je. Snažno ju je ošamarila, što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su mnogi prisutni okarakterisali kao nokaut. Kako se čuje na snimku, neko govori "Nek ostane tu dok ne dođe policija" i pominje se pretnja otkazom. Ali je žena u međuvremenu otrčala.

Potom se okrenula i pobegla, ostavivši kofer.

Milicajka je ostala na nogama, ali se onda zateturala i pala. Žena koja je stajala u blizini viknula je "Uhvatite je" i vidi se jedan muškarac koji je potrčao za prodavačicom. Žena je ostala da leži na asfaltu, licem ka betonu.

Nije poznato šta je prethodilo ovom obračunu na pijaci.

Niko iz Komunalne milicije se nije oglasio o ovom incidentu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.