HAOS NA PUTEVIMA SRBIJE: Jedan divljao 250 km/h, dvojica kroz tunel čak 180 km/h! Policija brzo reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS NA PUTEVIMA SRBIJE: Jedan divljao 250 km/h, dvojica kroz tunel čak 180 km/h! Policija brzo reagovala

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije su, u prethodna tri dana, na auto-putu, zaustavili tri vozača zbog nasilničke vožnje koji su vozili brzinom i do 250 kilometara na čas.

Švajcarski državljanin koji je vozio 250,7 kilometara na sat zaustavljen je na auto-putu kod Osipaonice, opština Smederevo. Njemu je sudija za prekršaje izrekao kaznu od 30 dana zatvora, 120.000 dinara i 8 meseci zabrane upravljanja na teritoriji Republike Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Saobraćajna policija je, na teritoriji opštine Pirot, zaustavila vozača državljanina Belgije, koji se u tunelu, gde je brzina ograničena na 80 kilometara

na sat, kretao 186,8 kilometara na sat.

Turski državljanin vozio je, nakon izlaska iz istog tunela, 183 kilometara na sat. Sudija za prekršaje izrekao im je kaznu od 140.000 dinara i 9 meseci zabrane upravljanja vozilom na teritoriji naše zemlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STISKAJU GAS DO PATOSA Stranci divljaju na srpskim putevima, bahati Švajcarac kod Smedereva VOZIO BRZINOM OD 250 KILOMETARA NA SAT

Izvor: Blic, 17.Avg.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u prethodna tri dana su na auto-putu zaustavili tri vozača zbog nasilničke vožnje, koji su vozili brzinom i do 250 kilometara na čas.

Nastavak na Blic...

Na autoputu vozio 250 km/h, dvojica kroz tunel sa 180 km/h

Izvor: Radio 021, 17.Avg.2019

Saobraćajna policija je, u prethodna tri dana, na autoputu zaustavila trojicu vozača zbog nasilničke vožnje koji su vozili brzinom i do 250 kilometara na čas...Švajcarski državljanin koji je vozio 250,7 kilometara na sat zaustavljen je na autoputu kod Osipaonice, u opštini Smederevo. Njemu je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.