HAOS NA KiM: Uhapšen zbog sumnje da je kontaminirao PIJAĆU VODU

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS NA KiM: Uhapšen zbog sumnje da je kontaminirao PIJAĆU VODU

Odlučeno da se zaustavi jedna od pumpi koja snabdeva Kamenicu

Policija lažne države Kosova saopštila je danas da je uhapsila osobu koja je osumnjičena da je kontaminirala pijaću vodu u Kamenici.

U policijskom saopštenju se navodi da je uhapšeni slučajno kontaminirao vodu alatom koji koristi za rad na svojoj farmi. Tužilaštvo sprovodi dalju istragu, a zbog zagađenja stanovnici Kamenice ostaće bez pijaće vode narednih nekoliko dana.

- Nakon dobijanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << informacija policija je pozvala nadležne opštinske službe koje su uzele uzorke vode, a analizom je utvrđeno da voda nije za piće - saopštila je policija lažne države.

Iz tog razloga odlučeno je da se zaustavi jedna od pumpi koja snabdeva Kamenicu vodom.

Osumnjičenom je određen pritvor do 48 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.