UZBUNA NA NEBU! Amerikanci prave haos! HITNO podignuti RATNI AVIONI, ima povređenih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZBUNA NA NEBU! Amerikanci prave haos! HITNO podignuti RATNI AVIONI, ima povređenih!

Lovci naoružani projektilima u akciji!

Holandsko vazduhoplovstvo poslalo je dva lovca F-16 da isprate putnički avion kompanije KLM na liniji Abu Dabi-Amsterdam u kom je agresivni putnik započeo tuču.

To je rekla portparolka vojske Džoana Helmonds.

- Amerikanac star 29 godina postao je agresivan pošto mu je rečeno da sedne na svoje mesto. Usledila je tuča, a članovi posade i putnici su uspeli da ga savladaju - rekla je ona.

The Dutch air >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << force scrambled two F-16 fighter jets to escort a flight from #AbuDhabi to #Amsterdam after an on board fight broke out with an aggressive American passenger, authorities said Saturday.https://t.co/gjXHXYwhaR

— Al Arabiya English (@AlArabiya_Eng) October 6, 2018

Nekoliko putnika je lakše povređeno.

Avion Erbas A330-200 je dobio dozvolu da sleti na aerodrom Amsterdam-Šipol i policija je uhapsila izgrednika koji je potom upućen na psihijatrijski pregled.

Portparolka KLM Helen Makinga rekla je da holandska aviokompanija "žali zbog incidenta" i da je kabinsko osoblje postupalo po predviđenoj proceduri.

Ratno vazduhoplovstvo je navelo da se lovci, naoružani projektilima, ne podižu osim u izuzetnim okolnostima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.