HAMBURG SE ZABELEO: Zaplenjena ogromna količina kokaina na brodu iz Južne Amerike!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 15:10

HAMBURG SE ZABELEO: Zaplenjena ogromna količina kokaina na brodu iz Južne Amerike!

Prošle godine u istoj luci pronađeno 4,5 tone ove droge

U luci Hamburg na brodu koji je doplovio iz Južne Amerike zaplenjeno je 1,5 tona kokaina.

Uprava za carinjenje u Hamburgu potvrdila je da je zaplenjen kokain koji se nalazio u kontejneru na brodu koji je doplovio iz Južne Amerike, te da je to jedna od najvećih zaplena kokaina u toj luci, javlja Anadolija.

Polizei und Zoll haben in einem Container im Hamburger Hafen rund 1,5 Tonnen Kokain entdeckt. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Der Fund gehört zu den größten Mengen von Kokain, die je in #Hamburg sichergestellt wurden. https://t.co/u026o0Q8IE

— WESER-KURIER (@weserkurier) August 10, 2020

Nemački mediji pišu da je reč o drogi tržišne vrednosti oko 300 miliona evra, a brod CMA CGM Jean Gabriel doplovio je iz Guane. Droga je planirana za transport preko Poljske i u druge delove Evrope.

U Hamburgu je prošle godine tokom rutinske kontrole teretnog broda iz Montevidea, u Urugvaju, pronađeno 4,5 tona kokaina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.