HAMAS SLAVI POBEDU: Tvrde da je Netanjahu potučen do nogu, u pripravnosti čekaju rasplet događaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021, 00:06

HAMAS SLAVI POBEDU: Tvrde da je Netanjahu potučen do nogu, u pripravnosti čekaju rasplet događaja

Službenici Hamasa rekli su da su ih kontaktirali zvaničnici Rusije, Egipta, Katara i Ujedinjenih nacija kako bi postigli primirje sa Izraelom

Zvaničnik palestinskog Hamasa Ali Barake izjavio je večeras da izraelska deklaracija o prekidu vatre predstavljala poraz premijera Benjamina Netanjahua i "pobedu palestinskog naroda".

Barake, član Hamasovog biroa za arapske i islamske odnose, rekao je za AP da će militanti ostati u pripravnosti dok se ne čuju s posrednicima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji danima rade između Hamasa i Izraela.

. Barake je govorio samo nekoliko minuta nakon što je Netanjahuova kancelarija najavila prekid vatre za zaustavljanje jeadnaestodnevne vojne operacije protiv Hamasa u pojasu Gaze.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.