Gužve na granicama, na prelazu Gradina čekanje oko dva sata

Izvor: N1 televizija, 05.Avg.2018, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na granicama, na prelazu Gradina čekanje oko dva sata

Putnička vozila na izlaz iz Srbije u Bugarsku, na prelazu Gradina čekaju oko dva i po sata, dok je na ulazu zadržavanje oko 30 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije pozivajući se na podatke granične policije.

Putnička vozila na prelazu Horgoš na izlaz iz Srbije ka Mađarskoj čekaju oko sat i po, a na ulaz oko sat vremena. Na prelazu Horgoš dva zadržavanje je oko sat vremena, a na Bačkim Vinogradima oko sat i po.

Zadržavanja na graničnom prelazu Jabuka >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ka Crnoj Gori je oko 45 minuta, kao i na ulazu u Srbiju.

Na granici Srbije i Makedonije na prelazu Preševo zadržavanja su oko 40 minuta, a na ulaz iz Bosne i Hercegovine u Srbiju na prelazu Sremska Rača čeka se oko sat.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Gužve na granicama, na izlaz iz Srbije u Bugarsku čeka se oko dva i po sata

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Avg.2018

Putnička vozila na izlaz iz Srbije u Bugarsku, na prelazu Gradina čekaju oko dva i po sata, dok je na ulazu zadržavanje oko 30 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije pozivajući se na podatke granične policije...Putnička vozila na prelazu Horgoš na izlaz iz Srbije ka Madjarskoj čekaju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.