Gutereš apeluje da se izbegne nasilje u Venecueli

Izvor: B92, 22.Feb.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gutereš apeluje da se izbegne nasilje u Venecueli

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš apelovao je da se izbegne nasilje u Venecueli, saopštio je danas njegov portparol.

"Bilo kakav gubitak života je za žaljenje", rekao je novinarima portparol UN Stefan Dižarik, preneo je Rojters.

Opozicioni lider Huan Gvaido istovremeno je obećao da će dovesti stranu pomoć iz susednih zemalja i pozvao da snage bezbednosti odbiju poslušnost predsedniku Nikolasu Maduru kao i da dozvole da zalihe pomoći uđu u zemlju u kojoj stanovništvo pati zbog nestašice hrane i lekova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gutereš apeluje da se izbegne nasilje u Venecueli

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2019

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš apelovao je da se izbegne nasilje u Venecueli, saopštio je danas njegov portparol...- Bilo kakav gubitak života je za žaljenje - rekao je novinarima portparol UN Stefan Dižarik, preneo je Rojters...Opozicioni lider Huan Gaido istovremeno je obećao da će dovesti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.