Grupa tinejdžera napala devojčicu (13): Dvojica je silovala, a ostali snimali

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2018, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa tinejdžera napala devojčicu (13): Dvojica je silovala, a ostali snimali

Dvojica napadača još u bekstvu

Nemački grad Felbert, 20 km od Diseldorfa (Severna Rajna-Vestfalija), potresao je brutalni napad grupe tinejdžera na 13-godišnju devojčicu.

Pročitajte i:

Osmorica dečaka od 14 do 16 godina napali su je dok se vraćala s bazena i odvukli u šumu, nakon čega su je dvojica silovala, dok su ostali gledali i snimali. Kada je naišla jedna žena, tinejdžeri su se razbežali.

Prema informacijama tužilaštva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Vupertalu, šestorica napadača su u pritvoru, dok su još dvojica u bekstvu.

Napad se dogodio još 21. aprila, ali je slučaj objavljen tek sada radi zaštite traumatizovane žrtve. Tužilaštvo navodi da su dečaci uznemiravali nju i njene drugarica još na bazenu.

Kako se saznaje, napadači su stranci i žive u Felbertu, kao i njihova žrtva.

BONUS VIDEO Nevreme u Srbiji: Bujice, poplave i grad

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.