Vratiti umetnost u sve segmente društva

Izvor: Danas, 11.Jun.2019, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratiti umetnost u sve segmente društva

Kroz umetnost sam sagledao život. Pokušao da malo bolje upoznam sebe, da se promenim, iskoristim prednosti i da ne pravim greške koje sam pravio – kazao je D. B. četrdesetjednogodišnji osuđenik iz Okružnog zatvora u Beogradu koji je danas je sa još desetak osuđenika bio u poseti Narodnom muzeju. Članak Vratiti umetnost u sve segmente društva se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlast „privatizovala“ trasu metroa, zaobilazi Terazije

Izvor: Danas, 12.Jun.2019, 08:01

Izgradnja metroa u Beogradu mogla bi da predstavlja ogroman i istovremeno neisplativ finansijski izdatak zbog tvrdoglave želje aktuelnih vlasti da čitavu gradsku infrastrukturu podrede projektu "Beograd na vodi", smatra domaća stručna javnost. Članak Vlast „privatizovala“ trasu metroa, zaobilazi...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.