Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2018, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa od 17 muškaraca silovala 12-godišnju djevojčicu

NJU DELHI - Pred sudom u indijskom gradu Čenaju pojavilo se 17 muškaraca optuženih za višestruko silovanje 12-godišnje djevojčice u periodu od sedam mjeseci, od januara ove godine.

Među optuženima su pripadnici obezbjeđenja, operateri lifta i vodoinstalateri koji su radili u stambenoj zgradi u kojoj je djevojčica živjela, saopštila je policija, piše "Gardijan".

Muškarci stari od 23 do 66 godina ošamutili su djevojčicu lijekovima i prebacili je u prazan >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << stan, gdje su je svi redom silovali narednih sedam mjeseci. Osim u stanu, djevojčicu su silovali u podrumu, na terasi zgrade, fiskulturnoj sali i javnim toaletima.

Kako piše "Tajms ov Indija", 66-godišnji radnik na liftu prvi je silovao djevojčicu, a zatim doveo i ostale da mu se pridruže.

Lokalni mediji navode da su muškarci zaprijetili djevojčici nožem i da će na društvenim mrežama podijeliti video snimke silovanja, ako nekome kaže šta se desilo.

Djevojčica se ovog vikenda požalila sestri, koja je došla u posjetu iz Delhija, a ona se obratila policiji.

Policija je uhapsila muškarce i optužila ih za silovanje, pokušaj ubistva i zastrašivanje.

U međuvremenu, Udruženje advokata Madrasa saopštilo je da niko od advokata neće braniti optužene.

U aprilu ove godine, Indija je usvojila zakon o smrtnoj kazni za silovanje djece mlađe od 12 godina.

U prosjeku, više od 100 žena dnevno bile su žrtve silovanja u Indiji 2016. godine, od toga svaka šesta je bila djevojčica mlađa od 12 godina.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

NEZAPAMĆEN SLUČAJ Radnici stambene zgrade SEDAM MESECI SILOVALI DEVOJČICU (12) koja je tu živela

Izvor: Blic, 18.Jul.2018

Pred sudom u indijskom gradu Čenaju pojavilo se 17 muškaraca optuženih za višestruko silovanje 12-godišnje devojčice u periodu od sedam meseci, od januara ove godine. Među optuženima su pripadnici obezbeđenja, operateri lifta i vodoinstalateri koji su radili u stambenoj zgradi u kojoj je devojčica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.