AKO GRICKATE NOKTE MOŽETE OSTATI BEZ PRSTA! Devojčica preživela PAKAO, pa poslala svima upozorenje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO GRICKATE NOKTE MOŽETE OSTATI BEZ PRSTA! Devojčica preživela PAKAO, pa poslala svima upozorenje (FOTO)

Studentkinja umalo ostala zbog prsta jer je grickala nokte

Loren Nikolas (18), studentkinja iz Teksasa, na društvenoj mreži TikTok postavila je video snimak, gde je upozorila gledaoce njenog profila da prestanu da grickaju nokte jer to može da izazove drastične posledice. Ona je opisala šta se njoj desilo, te kako je dobila infekciju zbog grickanja noktiju zbog čega su joj umalo amputirali prst.

- Prestanite da grickate nokte, ja sam zbog toga umalo ostala bez vrha >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prsta – kaže ona na samom početku video-snimka.

Loren je objasnila da joj se 8. januara probudila sa zelenom mrljom na prstu za koju je prvo mislila da je modriva. Nakon odlaska kod doktora saznala je da se zapravo radi o kožnoj infekciji koja se javlja oko noktiju, uzrokovana infekcijom ili iritacijom. Od lekara je dobila antibiotike koji su joj izlečili infekciju.

Ona u video-snimku kaže da je 10. januara shvatila da antibiotici ne deluju na poboljšanje, već da joj joj je prst još više otekao, a da se zelenilo proširilo.

- Otišla sam opet kod doktora i ispostavilo se da moram na operaciju. Jedva su mi spasili prst, umalo su mi ga amputirali – rekla je ona.

Video upozorenja, ove devojke, dobio je više od 2,3 miliona lajkova i preko 22 hiljade komentara od trenutka kada je objavljen. Loren je takođe, rekla da je poslušala savete doktora i da je prestala da gricka nokte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.