Grandiozni doček odbojkaških gracija

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grandiozni doček odbojkaških gracija

Svetske šampionke u odbojci dočekane su na balkonu Gradske Skupštine, kako to red nalaže za sve naše trofejne sportiste.

Nešto više od 1000 lljudi se okupio da pozdravi osvajačice zlatne medalje.

Posle muzičkog programa, izašli su članovi stručnog štaba: Aleksandar Vladisavljević; Tim menadžer: Gordan Vilimanović; Fizio: Siniša Mladenović; Kondicioni: Vladimir Banković.

Nakon toga se publici preko video poruke obratila, nažalost povređena Bojane >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Milenković iz Italije.

- Dobro veče Beograde, veliki pozdrav svima. Veoma mi je teško što nisam sa vama, ali sam srcem i osmehom tu. Želela bih da se zahvalim svima za podršku. Ovaj san se sanja ceo život, a mi smo ga dosanjale. Hajde da dosanjamo i Tokijo. Napred Srbija ! - izjavila je Milenkovićeva,  u čije ime su saigračice uzele medalju.

Zatim su počele redom da izlaze: Tijana Malešević, Bjanka Buša, Bojana Živković, Brankica Mihajlović, Maja Aleksić, Jovana Stevanović, Ana Bjelica, Teodora Pušić, Silvija Popović, Stefana Veljković, Tijana Bošković, Milena Rašić, Maja Ognjenović! Na kraju i selektor Zoran Terzić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Grandiozni doček odbojkaških gracija (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2018

Svetske šampionke u odbojci dočekane su na balkonu Gradske Skupštine, kako to red nalaže za sve naše trofejne sportiste...Oko 10 000 ljudi ispratilo je zlatne devojke. Kao nagrada za lep doček, poslate su lopte sa potpisima...Još jedan fantastičan doček priredili su građani Srbije ženskoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.