Izvor: N1 televizija, 15.Jun.2021, 13:38

Gradski urbanista: Splavovi ubuduće samo u novodefinisanim zonama

Glavni gradski urbanista Marko Stojčić izjavio je da će splavovi, odnosno svi plutajući objekti na rekama u Beogradu, od sada moći da se postavljaju samo u novodefinisanim zonama, preneo je portal Beoinfo."Više nije moguće da plutajući objekti različite namene budu u istoj zoni. Na primer na Savskom keju, koji je u blizini stambenih zgrada, više neće biti moguće postavljati noćne klubove i slične objekte koji proizvode buku. Taj prostor će biti rezervisan samo za restorane", rekao je Stojčić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Gradski urbanista: Splavovi od sada u posebnim zonama, neće moći da budu u blizini zgrada

Izvor: Danas, 15.Jun.2021

Glavni gradski urbanista Marko Stojčić izjavio je danas da će splavovi, odnosno svi plutajući objekti na rekama u Beogradu, od sada moći da se postavljaju samo u novodefinisanim zonama, preneo je portal Beoinfo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.