Gradske pijace tvrde da prodavci crkotina nisu legalni

Izvor: Blic, 08.Feb.2014, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradske pijace tvrde da prodavci crkotina nisu legalni

Zamenik direktora JKP "Gradske pijace" SaÅ¡a Rokvić izjavio je danas da privedena lica u okolini Zemunske pijace zbog prodaje mesa uginulih životinja nisu registrovani prodavci pijace "Zemun".

- Ovi prodavci mesa sa deponije nisu zakupci na pijaci "Zemun", nemaju tezgu, niti su je ikada imali. B.J. i M.M. su prodavci na "divljoj" pijaci u okolini pijace "Gornja varoš" i, po izjavama legalnih trgovaca, vrše prodaju iz gepeka automobila već duže vreme - izjavio je Rokvić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Predsednik Privremenog veća Siniša Mali podsetio je danas da je nakon medijskih natpisa o nelegalnoj prodaji mesa sumnjivog porekla, grad odmah reagovao i uspostavio vanrednu kontrolu.

- Ovo pitanje nije samo problem grada Beograda, čija to zapravo i nije nadležnost već i pitanje koordinacije sa republikom. Mi smo hitno reagovali, jer nam je zdravlje sugradjana najvažnije i to će pitanje sigurno biti jedan od pririteta u narednom periodu" rekao je Mali.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.