Gradske pijace se oglasile zašto nisu reagovale na napad na komunalnu policajku

Izvor: B92, 14.Jan.2020, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradske pijace se oglasile zašto nisu reagovale na napad na komunalnu policajku

JP Gradske pijace nije reagovalo kada je ulična prodavačica napala komunalnu policajku, jer se to nije dogodilo na Vidikovačkoj pijaci.

Dogodilo se, kako je rečeno, na prostoru van pijačnog kompleksa, tačnije 500 metara od ulaza u pijacu, gde Gradske pijace nemaju ingerencije da reaguju.

U saopštenju za medije to javno preduzeće podseća da u svom sastavu ima 30 pijaca, koje, kako navode, odlikuje prvenstveno raznovrsna i visokokvalitetna ponuda svežih poljoprivrednih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proizvoda, a strategija im je usmerena na unapređenje i modernizaciju pijačnih usluga.

Kako bi prodavci i posetioci uživali na svakoj beogradskoj pijaci, JKP Gradske pijace radi na podizanju standarda i nivou usluga čuvajući njihovu autentičnost istovremeno se prilagođavajući potrebama vremena u kome živimo, poručili su u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.