Gradonačelnik Zagreba tvrdi da je dogovor s firmom Igl hils o projektu Zagreb Siti transparentan

Izvor: Danas, 26.Avg.2019, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Zagreba tvrdi da je dogovor s firmom Igl hils o projektu Zagreb Siti transparentan

Memorandum o razumevanju Grada Zagreba i firme "Igl hils" (Eagle Hills) o "zajedničkom razvoju projekta 'Zagreb siti'" je deo procedure koja je transparentna, saopštio je danas kabinet gradonačelnika Milana Bandića, pet ipo meseci posle potpisivanja koje je sada tema u medijima. Članak Gradonačelnik Zagreba tvrdi da je dogovor s firmom Igl hils o projektu Zagreb Siti transparentan se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Francuska za konačan utisak

Izvor: Danas, 27.Avg.2019, 08:38

Rezultatski perfektno, igrački sasvim korektno, košarkaši Srbije završili su najveći deo priprema za Svetsko prvenstvo u Kini. Članak Francuska za konačan utisak se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.