Gradonačelnik Zagreba: Srbi i Hrvati nikada neće misliti isto ali mogu da slede Teslu

Izvor: Danas, 23.Feb.2019, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Zagreba: Srbi i Hrvati nikada neće misliti isto ali mogu da slede Teslu

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić poručio je da Srbi i Hrvati, bez obzira što nikad neće misliti isto, treba zajednički da se okrenu budućnosti i pozvao je pripadnike oba naroda da slede geslo Nikole Tesle, koji je rekao da se ponosi svojim srpskim rodom i hrvatskom domovinom. Članak Gradonačelnik Zagreba: Srbi i Hrvati nikada neće misliti isto ali mogu da slede Teslu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bandić u Beogradu: Ne mislimo isto, ali slijedimo Teslu i okrenimo se budućnosti

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Feb.2019

ZAGREB - Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić poručio je u petak u Beogradu da se Srbi i Hrvati, bez obzira što nikad neće misliti isto, zajednički okrenu budućnosti i pozvao pripadnike oba naroda da slijede geslo Nikole Tesle koji je rekao da se ponosi svojim srpskim rodom i hrvatskom domovinom..."Želim...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.