Gradonačelnik Leposavića: Kfor se zaustavio u selu Dren, narod je uplašen

Izvor: Vesti-online.com, 13.Dec.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Leposavića: Kfor se zaustavio u selu Dren, narod je uplašen

Gradonačelnik Leposavića Zoran Todić rekao je danas da se konvoj Kfor-a zaustavio na privatnom posedu u selu Dren, u opštini Leposavić i da je narod uplašen i da ne zna o čemu se radi, preneo je Blic.

Todić je naveo da u konvoju ima više kamiona natovarenih građevinskim mašinama i betonskim blokovima, koji služe za postavljanje barikada.

Kretanje jedinica Kfor-a pratili su helikopteri celom dužinom puta.

- Ne znamo o čemu je reč. Jedno je izvesno da je narod uplašen i da još nemamo informaciju o čemu se radi - rekao je Todić.

On je pozvao građane da ostanu smireni i da ne nasedaju na bilo kakve eventualne provokacije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

GRAĐANI SRBIJE U STRAHU! KFOR digao HELIKOPTERE! Nadleću borbena VOZILA, situacija NAPETA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018

Gradonačelnik Leposavića Zoran Todić rekao je danas da se konvoj KFOR-a zaustavio na privatnom posedu u selu Dren, u opštini Leposavić i da je narod uplašen i da ne zna o čemu se radi...Todić je naveo da u konvoju ima više kamiona natovarenih građevinskim mašinama i betonskim blokovima, koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.