Građani se i dalje šetaju u toku POLICIJSKOG ČASA: Samo na teritoriji Beograda juče 43 prijave

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani se i dalje šetaju u toku POLICIJSKOG ČASA: Samo na teritoriji Beograda juče 43 prijave

Juče su i ugostitelji kršili mere zabrane.

Veliki broj građana i dalje ne mari mnogo za policijski čas i mere izolacije, koje su donete u cilju sprečavanja širenja epidemije korona virusa.

Samo na teritoriji Beograda juče je veliki broj građana bio napolju za vreme policijskog časa. Protiv 43 osobe podnete su prekršajne prijave.

Zbog kršenja mera izolacije, jednoj osobi je određen pritvor, dok dvema osobama preti ista mera, ali oni su zadržani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok se o tome ne odluči.

Jedna osoba koja je prekršila meru izolacije sklopila je sporazum sa tužilaštvom.

U novom Sadu juče je određeno zadržavanje sa predlogom za pritvor za jednu osobu zbog kršenja mera izolacije.

U Nišu su juče privedene tri osobe zbog kršenja mera izolacije. Dvema privedenim je predložena mera pritvora. Jednoj osobi je određen pritvor zbog kršenja mera izolacije.

Kragujevački ugostitelji juče su masovno kršili mere izolacije. Za dve osobe je određeno zadržavanje, dok će se za tri osobe, od kojih je jedan maloletnik, ići u redovan postupak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.