CarGo nastavlja da pruža uslugu preko Udruženja građana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"CarGo" nastavlja da pruža uslugu preko Udruženja građana

Kompanija "CarGo techologies doo" i novoosnovano udruženje građana "CarGo" potpisali su danas ugovor, koji će omogućiti da svi korisnici ovog prevoza nastave da ga koriste kao članovi udruženja.

Direktor kompanije Vuk Guberinić smatra da Zakon o prevozu putnika "ni na jedan način ne obavezuje CarGo, jer on nije ni taksi, niti je javni prevoz", pa od Ministarstva saobraćaja nije ni zatražena nikakva dozvola.

Kako je rekao predsednik udruženja Aleksandar Vučić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << članovi udruženja biće i korisnici i partneri koji pružaju usluge prevoza, učlanjivanje je besplatno, a naknade će se naplaćivati elektronski.

"Udruženje CarGo neće naplaćivati članarinu, neprofitno je i neće uzimati nikakav keš", kaže Vučić.

Dosadašnji korisnici CarGo aplikacije njenom obnovom prihvataće da budu članovi udruženja.

Vučić je rekao da udruženje do sada ima 50.000 članova a da očekuje da će ih biti 250.000, koliko je korisnika aplikacije bilo u poslednje tri godine rada CarGo-a.

Direktor CarGo kompanije Vuk Guberinić rekao je da je ovako pokazano da "ostaju odgovorni prema građanima, a da će udruženje 'CarGo' pokazati da je lojalno prema građanima i da će uvek biti tu kada im je potrebna pomoć".

On je dodao da se "bez ijednog kompromisa nastavlja borba da se građanima pruži alternativna usluga i izbor" kada je u pitanju "mobilnost na inovativan način".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Aplikaciju CarGo gradjani mogu da koriste kao članovi novoosnovanog istoimenog udruženja

Izvor: Beta, 07.Feb.2019

Beogradjani će od danas aplikaciju CarGo koja pruža inovativnu pomoć na putu moći da koriste jedino kao članovi novoosnovanog istoimenog udruženja gradjana, rekao je direktor kompanije "CarGo" Vuk Guberinić.On je na konferenciji za novinare kazao da se osnivanjem udruženja gradjana CarGo ta kompanija...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.