Grad Šabac finansira izgradnju fiskulturne sale

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Sep.2019, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Šabac finansira izgradnju fiskulturne sale

Osnovna škola "Nata Jeličić" u Šapcu sa prvim hladnim danima dobiće fiskulturnu salu koju su đaci i nastavnici ove škole godinama čekali, i već u toku prvog polugodišta ovde će se odigrati prvi čas fizičkog vaspitanja.

"Sredinom maja je počela izgradnja fiskulturne sale a danas smo svedoci da su radovi dosta odmakli. S prvim zimskim danima biće pri kraju, a možda će biti sala i useljiva. Tako da ćemo rešiti dugogodišnji problem koji smo imali u ovoj školi. Deca >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << će uskoro imati adekvatne uslove za bavljenje sportom", kazao je direktor OŠ "Nata Jeličić" Zoran Starčević.

Školu je danas posetio gradonačelnik Nebojša Zelenović i poručio da "gube vreme svi koji žele da sabotiraju razvoj Šapca".

"Ovo je važna gradska škola u koju ide dovoljan broj učenika da ona zaslužuje već dugo godina da ima jedan ovakav objekat. Moram da kažem zašto mi nismo uradili ranije salu - čekali smo projekte koji idu preko Kancelarije za javna ulaganja Vlade Republike Srbije. Da smo čekali, ne bismo nikad dočekali.

U poslednje dve godine nijedan projekat koji ide iz Šapca ne može da prođe. Zato smo odlučili da sami, svojim novcem, završimo sportsku salu u ovoj školi i ona će biti završena do početka hladnijih dana.

Pored projekta za Natinu školu, nama stoje projekti i za rekonstrukciju škole u Majuru, škole 'Vuk Karadžić' i Tehničke škole. Svi ti projekti već godinu i po dana stoje na čekanju u Kancelariji za javna ulaganja zajedno sa projektom bolnice. Laž je Srpske napredne stranke da oni žele bilo šta da pomognu Šapcu jer se to ne dešava već nekoliko godina unazad.

Mi apelujemo i spremamo projekte kao što uspešno završili projekat za Gerontološki centar, za Gimnaziju, Medicinsku školu i za školu 'Jevrem Obrenović'. Pored uspešna četiri projekta, mi imamo spremnih još pet koje lično Aleksandar Vučić zabranio da se radi.

Ja poručujem Vučiću i naprednjacima u Šapcu da gube vreme zato što pokušavaju da sabotiraju razvoj grada Šapca. Šabac će se razvijati sa njima i bez njih. Njima neka služi na čast sve ono što ne rade i za šta kažnjavaju građane Šapca", rekao je Nebojša Zelenović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.