Gračanica: Srpska kuća na meti pljačkaša, ukraden novac i zlato

Izvor: B92, 02.Maj.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gračanica: Srpska kuća na meti pljačkaša, ukraden novac i zlato

Kuća porodice Petrović u Gračanici opljačkana je, a ukradeno je 700 evra i zlato u vrednosti od 450 evra, objavljeno je na sajtu RTV Gračanica.

Pljačka se dogodila sinoć, kada su nepoznati počinioci u kuću upali kroz prozor spavaće sobe, a kako je rekao vlasnik, po povratku kući zatekli su razbijeno prozorsko staklo i ispreturane stvari u kući iz koje je nestao novac i nakit.

"Pozvali smo policiju, došli su i izvršili uviđaj. Uplašeni smo i istraumirani, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neretko ostavljamo kuću zaključanu, i posle ovoga, pitamo se šta bi još moglo da se desi", rekao je Stojan Petrović.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović rekao je da je to još jedna u nizu pljački i da će insistirati na sastanku s predstavnicima Kfora i policije.

"U ovom kraju je ovo već treća pljačka, niko od meštana naše opštine ne sme da bude šikaniran, smatram da policija mora i preventivno da deluje, a na nama je takođe da insistiramo da institucije koje se bave bezbednošću rade svoj posao", rekao je Popović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.