Pokušavaju da otmu pobedu, kao pre četiri godine

Izvor: B92, 08.Okt.2018, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pokušavaju da otmu pobedu, kao pre četiri godine"

Kandidat Saveza za promene za predsednika RS Vukota Govedarica izjavio je da na osnovu 40 odsto prebrojanih glasova ima prednost nad kandidatkinjom SNSD.

On je istakao da ima oko 5.000 glasova više od Željke Cvijanović.

Govedarica je kazao da je, prema podacima Izbornog štaba SDS-a, on osvojio 131.453 glasa, a Cvijanovićeva 126.551, te da je zadržan trend rasta broja glasova. Rekao je da se posle 40 odsto prebrojanih glasova, u odnosu na 35 odsto prebrojanih glasova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razlika između njega i Cvijanovićeve povećala za 510 glasova.

"Pokušavaju da otmu pobedu Savezu za pobede, kao što su to učinili i pre četiri godine. Mi to nećemo dozvoliti", rekao je Govedarica u poslednjem obraćanju novinarima tokom izborne noći.

On je dodao da je pobedio u svim većim gradovima, Banjaluci, gde vodi u odnosu na Cvijanovićevu za više od šest hiljada glasova, kao i u Doboju i Bijeljini.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.