Goran je danas IZNEO ODBRANU, nakon koje je sud DONEO ODLUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran je danas IZNEO ODBRANU, nakon koje je sud DONEO ODLUKU

Viši sud u Novom Sadu odredio je pritvor Goranu Jankoviću osumnjičenom za ubistvo supruge, tašte i tasta, u petak, 24. maja, u tom gradu.

Pritvor mu je na predlog tužilaštva odredio sudija za prethodni postupak zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke, ponavljanja dela i uznemirenja javnosti, saopštilo je tužilaštvo.

Janković je prethodno saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu pred kojim je izneo odbranu u prisustvu branioca po službenoj dužnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojeg mu je postavilo novosadsko pravosuđe, jer nema angažovanog advokata.

Protiv Jakovića će biti sprovedena istraga povodom krivičnog dela teško ubistvo, za koje mu preti kazna do 40 godina zatvora.

On je uhapšen u ponedeljak na Ribarskom ostvru, tri dana nakon zločina i skrivanja od policije.

Kako se sumnja, Janković je u petak ujutru ubio suprugu Mirjanu, taštu Nadu i tasta Branislava Pajića udarajući ih macolom u njihovoj porodičnoj kući na Telepu.

Mediji su juče preneli da je novosadskoj policiji nakon hapšenja Janković priznao zločin, navodeći da je bio iznerviran zato što ga je žena 11. maja prijavila za nasilje u porodici.

Uhapšen je na jednom brodu na Dunavu, a kod njega je navodno pronađen i nož.

Prilikom hapšenja nije pružao otpor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.