Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2019, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google uklonio veći broj aplikacija koje bi se mogle koristiti za špijuniranje

U današnje vrijeme veoma je lako pronaći nečije informacije onlajn. Korisnici na društvenim mrežama su specifično voljni da dijele svoje informacije i lični život sa potpunim strancima na internetu. Ovo je naravno dovelo i do problema, gdje je sada moguće špijunirati i pratiti druge ljude iz udobnosti svog doma.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Google uklonio sedam aplikacija koje vas mogu pratiti bez vašeg znanja

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Jul.2019, 07:43

NEW YORK - Uz hrpu legitimnih aplikacija i servisa pomoću kojih možete pratiti gdje su vam članovi obitelji i prijatelji koji koriste smartfone s Androidom postoji i nemali broj onih čija je svrha zlokobnija jer ih je moguće upogoniti za, primjerice, neovlašteno špijuniranje i nadzor, piše tportal...Iz...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.