Google Maps: Prijava policijske patrole, radara, sudara

Izvor: Mondo, 07.Nov.2018, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Maps: Prijava policijske patrole, radara, sudara

Neki korisnici u mogućnosti su da testiraju nove Google Maps servise.

Bilo je pitanje vremena kad će Google u Google Maps implementirati Waze funkcije, poput prijave prepreke na putu, nesreće, zastoja ili policijske patrole. Iskreno, dugo im je trebalo, ali neki korisnici su u mogućnosti da testiraju dve nove Google Maps funkcije - prijavu policijske patrole i sudara.

Google je Waze “otrgnuo“ iz Windows Phone “jata“ aplikacija još 2013. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godine, ali je tek godinama nakon toga počeo da nam predstavlja prve konkretne opcije, koje Waze nudi gotovo od prvog dana postojanja.

Nažalost, ova funkcija, odnosno obe, su još uvek u fazi testiranja i videće je samo korisnici, koji su obuhvaćeni test fazom. U momentima kad korisnik bude u blizini sudara, što je registrovano na “Live Trafic“ opciji, korisnik će biti u mogućnosti da doda informacije o saobraćajnoj nezgodi, baš kao što će moći da “zabode čiodu“ na mesto gde se nalazi radarska kontrola.

Ne očekujemo da vidimo još neko vreme upozorenja na radare i nesreće, ali s obzirom na to da ih Google testira svakako ih očekujemo u aplikaciji.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.